Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου "ΓΕΦΥΡΕΣ" ιδρύθηκε το 2008 και η πέμπτη διοργάνωσή του φέτος, όπως και πρόπερσυ, ήταν υπό την Αιγίδα των Δήμων Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων.

Πραγματοποιήσαμε  προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις και στους δύο Δήμους.

Ξεκινήσαμε την έναρξη των εργασιών μας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι στις 24 Σεπτεμβρίου και θεωρούμε ότι είναι δίκαιο να γίνει η λήξη στην Κόρινθο με τον απολογισμό και την τελική συνέντευξη τύπου.

 

Ο απολογισμός του κινηματογραφικού φεστιβάλ "ΓΕΦΥΡΕΣ" και των παράλληλων εκδηλώσεων "ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ" θα δοθεί επίσημα στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, ώρα 12πμ-4μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου.

 

Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις δραστηριότητες του φετινού φεστιβάλ και θα γίνουν ανακοινώσεις για τις επόμενες άμεσες ενέργειες.


Θα τιμηθούν και θα δοθούν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές του 1ου ημιμαραθώνιου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων “Αρχαίες Θέρμες - Ναός Ακραίας Ήρας”.

 

Ένας επιπλέον στόχος της συνέντευξης τύπου/ημερίδας αυτής είναι να προσκληθούν όσο περισσότεροι φορείς γίνεται και να ακολουθήσει μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ μας, καθώς και να κατατεθούν προτάσεις συνεργασίας για την επόμενη διοργάνωση.

 

Σας περιμένουμε όλους εκεί.

 

Με εκτίμηση,

 

ΠΕΤΡΑ ΤΕΡΖΗ
Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες”
& Οργανωτικής Επιτροπής “'Αθλος + Ενέργεια”
Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART
https://www.youtube.com/watch?v=xYLfPp0qorI

 

 

Δευτέρα 03 Νοεμβρίου 2014  ώρα 12πμ-4μμ

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ/ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ 5ου ΔΙΕΘΝEΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ "ΓΕΦΥΡΕΣ" - 3 Νοεμβρίου 2014, ώρα 12πμ-4μμ ‏

Κυριακή 05 Οκτωβρίου 2014

 Ημιμαραθώνιος σύζευξης Αρχαιολογικών χώρων, στις Αρχαίες Θέρμες Λουτρακίου. 

Παρακαλούνται οι εθελοντές για την ημέρα του αγώνα να παρουσιασθούν την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 8πμ στο στρογγυλό κτίριο των Ιαματικών Λουτρών Λουτρακίου, πριν τους καταρράκτες.

Καλή σας ημέρα! Σε λίγο θα ξεκινήσει η ημερίδα μας και είστε όλοι καλεσμένοι, καθώς και στις υπόλοιπες προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις του κινηματογραφικού φεστιβάλ "ΓΕΦΥΡΕΣ"

 

Mε εκτίμηση

ΠΕΤΡΑ ΤΕΡΖΗ

Δ/νση Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου "Γέφυρες"

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής "ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ"

κιν. 6981448310

cineartfestival.eu

Featured Posts

Αποτελέσματα Αγώνα

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Για όσους δεν προλάβουν κάποιες από τις προβολές του φεστιβάλ στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου ή για τους φανατικούς σινεφίλ που επιθυμούν να δουν ξανά κάποιες από τις ταινίες του φεστιβάλ "ΓΕΦΥΡΕΣ" μπορούν να συμβουλευθούν το ανανεωμένο πρόγραμμα του κινηματογράφου ΛΑΙΣ το Σάββατο 4/10 και τη Κυριακή 5/10 στη Κόρινθο ως ακολούθως:  

September 25, 2014

"ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ" - Σύζευξις Αρχαιολογικών Χώρων
1ος Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου
Αρχαίες «Θέρμαι» (Λουτράκι) – «Ναός Ακραίας Ήρας» (Φάρος Ηραίου, Βουλιαγμένη Περαχώρας)
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του “Άθλος...

September 25, 2014

Πέτρα Τερζή, Παρ. 19/9/2014

Η Συνέντευξη Τύπου θα δοθεί την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, στις 12:00 η ώρα το μεσημέρι στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό Λουτρακίου.

Παρακαλούνται οι εθελοντές και οι υποψήφιοι για μέλη κριτικών επιτροπών να προσέλθουν στην Συνέ...

September 25, 2014

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “Γέφυρες” ανοίγει την αυλαία του την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου με προβολές στο Κινηματογράφο Λαίς στη Κόρινθο από τις 12 το πρωί και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου από τις 6 το απόγευμα.

Το προγραμμ...

September 5, 2014

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “Γέφυρες” ανοίγει την αυλαία του την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου με προβολές στο Κινηματογράφο Λαίς στη Κόρινθο από τις 12 το πρωί και στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου από τις 6 το απόγευμα.

Το προγραμμ...

December 28, 2013

Το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας Πελοποννήσου “Γέφυρες” έχει σα σκοπό να γεφυρώσει και να εδραιώσει μια δημιουργική γραμμή επικοινωνίας πάνω από οποιοδήποτε εμπόδιο, γλωσσικό, φυλετικό, πολιτισμικό, θρησκευτικό, ιδεολογικό και οικονομικό. Εμπνεόμενοι από...

Please reload

© 2014  Proudly created by eventispro@gmail.com

follow us:
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • c-youtube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now